Vážení spoluobčania,

všetci dobre vieme, že sa nachádzame v ťažkej situácií, v ktorej je nutné zmeniť svoj doterajší prístup a svoje návyky. V týchto dňoch je veľmi dôležitá vzájomná pomoc. Prežívame ťažké chvíle, preto Vás vyzývam, k pomoci jeden druhému a k vzájomnej úcte jedného občana k druhému. Prosím chráňte seba aj ostatných tým, že budete používať ochranné rúška. Som si vedomá, že v súčasnosti je ich nedostatok, a preto sa snažíme zabezpečovať občanov rúškami hlavne tých, ktorí nemajú možnosť si sami zabezpečiť rúško.

Ak sú ešte občania, ktorí nemajú rúška, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom emailu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo na tel. č. 041/5692 381. Rúška Vám v najbližšom možnom čase doručíme do Vašej poštovej schránky.

Distribúciu rúšok zabezpečujeme na základe zdrojov od dobrovoľných darcov. Za túto iniciatívu a ochotu chcem v mene Obecného úradu Krasňany a všetkých občanov poďakovať firme KRASPLAST AMG, s.r.o., poslankyniam p. Lýdii Cigánikovej, p. Eve Ferjancovej, zamestnankyni obce p. Dane Zichovej a p. Irene Bosíkovej za výrobu rúšok pre našich občanov, ktoré sú postupne distribuované občanom našej obce.

Zároveň ďakujem všetkým občanom, ktorí distribuovali rúška alebo iným spôsobom napr. nákupom pomohli svojim príbuzným, známym, susedom, kolegom a ďalším ľuďom.
Poďakovanie samozrejme patrí aj ľuďom, ktorí sú každodenne vystavení nákaze, či už pri výkone svojho povolania alebo v rámci dobrovoľníckej práce. Ďakujem všetkým za pomoc druhým občanom.

Zároveň chcem všetkým občanom poďakovať za trpezlivosť, pochopenie a zároveň Vás prosím nepohybujte sa zbytočne po obci! Prosím Vás, noste rúška, správajte sa zodpovedne, dodržujte zvýšené hygienické opatrenia.
Spolu to zvládneme!

S pozdravom
Ing. Jana Žáková, PhD., starostka obce Krasňany