DSC01949 V sobotu 24. júna 2017 okrem toho, že bol letný slnovrat a krásne počasie, v našej obci sme mali jubilejný 20. ročník Jánskych ohňov a zároveň oslavu Dňa detí.  Program začal futbalovým turnajom prípravkárov. Zúčastnilo sa ho 5 družstiev: Krasňany, Strečno, Teplička nad Váhom, Kotrčiná Lúčka a Terchová.


Víťazstvo si nakoniec odnieslo futbalové družstvo zo Strečna. Gratulujeme :)
Od 13:00 hod. začal v amfiteátri program pre deti. Boli pre nich pripravené rôzne súťaže, pri ktorých dostávali odmeny a balíčky so sladkosťami. Ďalej sa im predstavili horskí záchranári, lukostrelci, hasiči.

Boli aj rôzne nafukovacie atrakcie a tiež maľovanie na tvár. Na konci bola zapálená "detská vatra". Všetky deti odchádzali spokojné a plné zážitkov.
Od 19:00 hod. začínal program pre dospelých, na ktorom vystúpili FS Dúha Krasňany, FS Strumień (Poľsko), Mladá muzika FS Rozsutec, Javorníček, Gipsy Igor, Krasňanské ženy, Muzika bratov Bielkovcov, Krasňanskí heligonkári. Bola veľmi dobrá nálada a keď naši hostia z Poľska začali tancovať, s radosťou sa k nim pridali aj ostatní návštevníci.
Potom zapálili vatru, ohňostroj, a neskôr sa losovala bohatá tombola. Na javisku bol už pripravený DJ Patres, ktorý sa postaral o dobrú zábavu až do skorých ranných hodín. Aj naši zahraniční hostia odchádzali nadšení a spokojní - ani sa im nechcelo odísť.
Bola to veľmi vydarená akcia. Sponzorom a všetkým, ktorí sa podieľali na usporiadaní akcie, patrí obrovské ďakujeme.

Fotogaléria z podujatia